Për porosi telefononi 038 244 644 88
kosmodisk

Për porosi telefononi

038 244 644 88

X

Kosmodisk e-magazinë

Vendosni adresën tuaj të email-it për të marrë buletinin informativ për Kosmodiskun
Rregjistro
KOSMODISK CLASSIC Set

Kosmodisk Classic Set

Zgjidhje efektive për të gjithë ata që vuajnë nga dhimbja e shpinës. E përshtatshme për të gjithë dhe e rehatshëme për tu mbajtur. Një investim për jetën!


Më shumë
Çmimi për ju:  59,90 EURRreth Kosmodiskut

Pajisje e testuar klinikisht që lehtëson dhe qetëson dhembjen në zonën e shpinës dhe të mesit.

Krejtësisht natyral!

Dëshmitarë
BARDH NDRECAJ

Jam mahnit kur e kam pa që një gjë aq e thjeshtë mund ti largoj dhimbjet automatikisht, shumë çudi.

© 2012,Studio Moderna Kosova sh.p.k. | Kontaktoni me ne | Rreth nesh | Ruajtja e fshetësisë |

Studio Moderna sh.p.k. Rr. UÇK 78, 10000 Prishtinë tel&fax: 038 55 55 77 e-mail:info.ko@studio-moderna.com


Copyright © 2012, Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Studio Moderna Kosova